“Kreativnost je vrlina koja se stječe rođenjem, a usavršava vježbom.”

…Godina dana je prošla otkako sam počeo raditi na svojem malom projektu promocije kreativnosti i izrade kreativnih radova, što se posebno može vidjeti u postovima na ovim stranicama (od pisanja i objave tekstova raznih tematika, preko izrade kreativnih kvizova, učionica, izleta, natjecanja itd.).

Slijedeći korak, za mene osobno najvažniji i najveći, je pokretanje tečaja kreativnosti.

Točnije, počet ću s privatnim instrukcijama, budući je sve još u fazi izgradnje, a otvaranje poduzeća je tek pitanje koje ostavljam bliskoj budućnosti.

No, dobro, pitate se, koji je smisao tih instrukcija, što se tu uči, i ima li tu ikakve koristi za njegove polaznike?

Osnovni koncept i cilj ovih instrukcija je pomoći svakom polazniku da pronađe svoju domenu izrade kreativnih radova (npr. pisanje tekstova, fotografiranje, izrada video radova, slika ili skulptura,…).

Nakon što se pronađe ono što svakom polazniku najbolje ide, kreće se u izradu probnog rada (npr. nekog teksta) prema točno zadanoj i usko specijaliziranoj temi.

Prilikom izrade samog rada, voditelj instrukcija uči i savjetuje svakog polaznika kako izraditi kvalitetan rad, kako pronaći i iskoristiti sve relevantne informacije koje će mu/joj pomoći u samoj izradi, kako obraditi te informacije, te u konačnici izraditi i promovirati svoj rad.

Taj dio pripada tečaju Opće kreativnosti (on služi učenju općih koncepata izrade jednog probnog rada).

U drugom dijelu, tečaju Specijalne kreativnosti, polaznici uče kako primijeniti sva znanja naučena u Općem dijelu kako bi krenuli s izradom svog vlastitog i originalnog rada, kako taj rad objaviti, oglašavati i u konačnici prodati.

Naime, sve ove instrukcije imaju za cilj pomoći svakom polazniku, bez obzira na dob i spol (izuzev maloljetnika), kako otkriti i primijeniti sve svoje vrline, svoja znanja, inteligenciju i kreativno razmišljanje, svoju maštu, kako bi se počeli baviti izradom kreativnih radova, bilo da se radi o stvaranju novog hobija, otvaranju novog posla itd.

Kako bi omogućio svakom zainteresiranom budućem polazniku da se pobliže upozna s konceptom rada ovih instrukcija, odlučio sam svima omogućiti besplatnu prezentaciju.

Treba također napomenuti, da se besplatna prezentacija, kao i sve instrukcije odvijaju lokalno, isključivo na prostoru grada Zagreba, u stanu/kući samog polaznika.

Ukoliko imate neka pitanja, ili želite zakazati termin za besplatnu prezentaciju, molim da me kontaktirate na slijedeći način:

mob: 095 8434 030

e-mail: kristijan.kus@gmail.com

ili ostavite poruku na stranicama libertasnova.wordpress.com; na Facebooku, Google+, Twitteru…

Hvala na čitanju i nadam se da ćete biti zainteresirani za besplatnu prezentaciju gdje ću vas pobliže upoznati sa samim tečajem!

Kristijan Kuš, voditelj instrukcija

Advertisements